Klang & Soundhealing

För återhämtning, påfyllning, smärtlindring, stressreducering, läkning och vila

Vad är Klang & Sound?

Under en Klang- & Soundhealingmassage spelar jag på tibetanska klangskålar från Peter Hess som är specialgjorda för massage. Skålarna placeras på och runt Din kropp. Metoden är mycket skonsam och sker med kläderna på vilket även passar för den som upplever smärta/obehag vid fysisk beröring.

Skålarna placeras på olika ställen på din kropp och när jag slår an kommer dess ljudvågor och vibrationer spridas likt ringar på vattnet i hela din kropp genom ben, kroppsvätskor, vävnader och hud. En mjuk och djup massage uppstår ända ner på cellnivå. Spänningar och blockeringar löses upp, kroppens egna självläkande krafter aktiveras, blodcirkulationen i musklerna ökar och stresshormoner reduceras.

De harmoniska ljuden lugnar och snart hamnar Du i ett tillstånd mellan vakenhet och sömn och återhämtning/smärtlindring kan ske. 

Vi erbjuder soundhealing och klangmassage till dig i närheten av Kristinehamn, Karlskoga och Degerfors

Känslan är fantastisk och måste upplevas!

Studier har gjorts, och görs forfarande, på ljudvågors påverkan på vår hälsa. Många studier visar på dess helande kraft och i flera europeiska länder används redan olika ljudterapier för behandling av olika sjukdomstillstånd. 

Klangmassage på Youtube

Här kan Du titta på klipp från olika medicinska behandlingar gällande Klangmassage. Då Tyskland ligger långt fram i detta och har producerat flera bra reportage är de tyvärr på tyska men visar ändå på hur de använder de Tibetanska klangskålarna i vården.

Befinner du dig i närheten av Karlskoga, Kristinehamn eller Degerfors?

Då kan du genom boka soundhealing och klangmassage redan idag genom att klicka r